Repliik: Ise oled loll!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Kukk
Jüri Kukk Foto: Elmo Riig / Sakala

Ilmselt on paljud kuulnud poisikeste ärplemist: «Sa oled loll!» — «Ise oled loll!» Paraku vaidlevad samas stiilis ka positsiooniga täismehed.


On juba vaat et traditsiooniks saanud, et valitsuse pressikonverentsil kritiseerib peaminister Andrus Ansip Tallinna linnavalitsuse ja linnapea Edgar Savisaare tegemisi. Täpselt samamoodi ei unusta Savisaar ajakirjanike ees meenutada valitsusjuhi tegematajätmisi.



Viimasel ajal on nende seisukohad siiski mõnevõrra lähenenud: peaministrilgi on saanud tavaks ajakirjandust sarjata, sest too ei taha etteantud nootide järgi laulda.



Nagu pealikud ees, nii väitlevad ka väiksema kaliibriga poliitikud avalikkuse silme all lolliks tembeldamise meetodil. Kui oravaparteilane Igor Gräzin peab Tallinna sotsiaalseid töökohti mõttetuks, saab ta keskerakondlase Aivar Riisalu käest kohe mööda nina: «Meie vähemalt hoiame inimesi tegevuses, teie ei tee töötute heaks üldse mitte midagi!»



Huvitav, kui palju on Euroopas maid, kus riik ja pealinn nii rõhutatult eri jalga astuvad, et suur osa maksegi on mõlemal omad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles