Viljandlaste huvi unebussi vastu jäi loiuks

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unebussis kontrollis oma tähelepanuvõimet Atko bussijuht Harri Hanni, kes sai kirja Eesti parima tulemuse: tema reaktsioonikiirus on 0,05 sekundit. Korraldajad polnud nädala jooksul kohanud ühtegi teist nii osavat roolikeerajat.
Unebussis kontrollis oma tähelepanuvõimet Atko bussijuht Harri Hanni, kes sai kirja Eesti parima tulemuse: tema reaktsioonikiirus on 0,05 sekundit. Korraldajad polnud nädala jooksul kohanud ühtegi teist nii osavat roolikeerajat. Foto: Ketlin Beljaev

Kuigi eile Viljandisse jõudnud unebuss parkis Atko bussijuhtidele mugava koha peal, jäi see  linnakodanikele suhteliselt märkamatuks.

Buss tuuritas selle nädala jooksul mööda Eestit teavituskampaaniaga, mis noomis unisena autorooli istumast. Kui teistes linnades seisis Chevrolet' koos kollase telgiga suurte kaubanduskeskuste juures, siis Viljandis valiti peatuspaigaks Pargi tänav, kuhu jõudis esimese paari tunni jooksul vaid kümmekond huvilist.

Esimesed uudistajad olid suures osas sealsamas pesitsevad Atko bussijuhid, kes küll voldikutega täidetud lauale väga lähedale ei tulnud, aga poetasid möödaminnes omi tarkuseteri. Üks uuris, kas bussis pannakse magama, ning teine teatas, et söögiisu ja unega tal probleeme pole. Kolmas arvas, et liikluses on kogu aeg süda nii täis, et uni küll peale ei tule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles