Võrrid ja rollerid ajasid linnas võidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Roger Ote

Laupäeval Viljandis aset leidnud võrride ja rollerite võidukihutamisel näitas oma oskusi ja talvekuudel tuunitud sõiduvahendi võimeid sadakond startinut.


Viljandi noorte tehnikakeskuse ja Mulgi Motoäri eestvedamisel teoks saanud «Viljandi vanalinna võidusõidul» oli eri masinaklassides kokku 94 startijat. Viljandimaalastele pakkusid konkurentsi osalejad mitmelt poolt Eestist ja ka külalised Lätist.



Enim osalejaid oli võrride klassis, mis oli sõitjate vanuse järgi jagatud kaheks: alla ja üle 30-aastased. Nooremaid oli stardis 23 ja vanemaid 19. Lisaks oli eraldi arvestus neidudele: neid kihutas vanalinnas kolm.



Neidude arvestuses pälvis võidu Kristiina Raba, alla 30-aastaste võrride klassi parima tulemuse saavutas kahe sõidu kokkuvõttes Haarald Magnus Metsniin


ning vanemate sõitjate seas oli edukaim Meelis Püvi. Võrride Open-klassis viis Viljandist endaga esikoha lätlane Romans Valtins, hiinakate klassis teenis esikoha Priidu Vaher.



Külgkorviga võrride klassis oli kümme osalejat ning esimeseks tulid mõlemad võistlussõidud võitnud Virgo ja Hergo Roosnurm. Külgkorviga hiinakate arvestuses pälvisid kokkuvõttes esikoha Kalvi Kaste ja Aivar Klemm.



Kahetaktilistel rolleritel sõitnutest tegi parima tulemuse Raevo Suigussaar ning neljataktilise mootoriga rollerite arvestuses võitis meeskond Viljandi Motokeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles