Viljandi otsib aasta ettevõtet

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse ettevõtluskomisjon ootab 16. aprillini ettepanekuid ettevõtjate tunnustamiseks.
Linnavalitsuse ettevõtluskomisjon ootab 16. aprillini ettepanekuid ettevõtjate tunnustamiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Linnavalitsuse ettevõtluskomisjon ootab ettepanekuid ettevõtjate tunnustamiseks.



16. aprillini on kõigil asutustel, ettevõtetel, organisatsioonidel ja füüsilistel isikutel võimalik esitada ettepanekuid, tunnustamaks ettevõtjaid, kes on oma tegevusega eelmise aasta maist tänavu aprillini kaasa aidanud Viljandi majanduselu edendamisele.

Ettepaneku põhjenduseks võib olla valminud uus või restaureeritud ehitis, heakord ja välisilme, sponsorlus ja heategevus, ettevõtte edulugu, silmapaistva funktsiooniga ettevõte, panus miljööväärtuse rikastamisse, hea teeninduse tase ning muul viisil positiivselt silma paistnud saavutus.

Ettepanekuid tiitli Viljandi ettevõte 2010 saaja kohta võivad teha kirjalikult kõik ettevõtjad, linnakodanikud, kodanikeühendused ja -liidud, ühingud, organisatsioonid, riigiasutused, ettevõtluskomisjoni liikmed ja nii edasi.

Arvesse võetakse kirjalikke ettepanekuid, milles on esitaja nimi ja kontaktandmed ning märgitud ettevõtte(te) esitamise põhjendus. Ettepanekud on võimalik esitada ajavahemikul 16. aprillini Viljandi linnavalitsusele posti teel või tuues käsipostiga aadressil Linnu tänav 2, 71020 Viljandi.

Ettepanekuid saab teha ka interneti vahendusel aadressil www.viljandi.ee esilehel oleva banneri kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles