Suusahalli rajamine jõudis tegijate koostööleppeni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusahalli ehitamiseks sõlmitud koostööleppega ühinenud asutuste esindajad kuulasid eile halli ehitamiseks ja ülalpidamiseks koostatud majandusanalüüsi ning jäid kuulduga rahule.
Suusahalli ehitamiseks sõlmitud koostööleppega ühinenud asutuste esindajad kuulasid eile halli ehitamiseks ja ülalpidamiseks koostatud majandusanalüüsi ning jäid kuulduga rahule. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mitukümmend miljonit krooni maksma mineva Holstre-Polli suusahalli rajajatel avaneb üsna pea võimalus minna eurotoetust küsima.


«Ootame seda hetke, millal avaneb Ettevõtluse Arendamise sihtasutuses meede, kuhu saab esitada rahataotluse,» selgitas suusahalli idee autor ning üks peamisi eestvedajaid, mittetulundusühingu Spordiklubi Tääksi esindaja Toomas Aavasalu.



Suusahalli edendajad loodavad, et märtsi lõpul saavad nad esitada äsja valminud projekti ning kui kõik õnnestub ja loodetud 50 miljoni krooni suurune toetus saadakse, võiks juba sügisel kogu maailmas täiesti uudse halli ehitus pihta hakata.



Kolmapäeval kogunesid Holstre-Polli tervisekeskusesse inimesed, kes ettevõtmise nimel vaeva näevad, ning panid oma allkirjad koostööleppele, mille tulemusena suusatunneli, väikese slaalomimäe ning jääkeegli saaliga hall valmima peaks.



Koostööleppega on mitme Viljandimaa sihtasutuse, ettevõtte ning institutsiooni kõrval ühinenud paljud talialade spordiliidud, olümpiakomitee ning kultuuriministeerium.



Toomas Aavasalu sõnul oli eilse koosoleku peamine mõte tutvustada paarikümnele projektis osalevale partnerile äsja valminud majandusanalüüsi. Eestvedaja sõnul annab see tegijatele kindlust, et suusahall on mõttekas ettevõtmine ning rajatise ülalpidamine tasub end ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles