Anu Ennok naudib tööd Soome parimas klubis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel hooajal Oriveden Ponnistuse naiskonnas Soome meistrivõistlustel pronksmedali pälvinud Anu Ennok on sel hooajal ametis Salo LP Viestis. Pilt on tehtud mullu, kui Ponnistus pidas Viljandis ühisliigakohtumise.
Eelmisel hooajal Oriveden Ponnistuse naiskonnas Soome meistrivõistlustel pronksmedali pälvinud Anu Ennok on sel hooajal ametis Salo LP Viestis. Pilt on tehtud mullu, kui Ponnistus pidas Viljandis ühisliigakohtumise. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teist hooaega Soomes elukutselise võrkpallurina alustav viljandlanna Anu Ennok ootab tänavu selle riigi meistri tiitlit ja karikat ning kõrget kohta ka Euroopa sarjas. Need eesmärgid on seadnud tema uus tööandja LP Viesti.

21-aastane Viljandi spordikooli kasvandik liitus Salo väikelinnas treeniva Soome parima võrkpallinaiskonnaga tänavu augustis. Eelmisel hooajal pälvis ta Oriveden Ponnistusega Soome meistrivõistluste pronksi.

Nagu Ennok ise ütles, ootab ta algavat hooaega huviga ning eesmärgid on küll kõrged, kuid mitte utoopilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles