Helmut Hallemaa on Viljandi tulevikku vaadates murelik, kuid optimistlik

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senise võimuliidu väikseima osalise esindajana ütleb Helmut Hallemaa, et koalitsiooni tegude puhul pole mõtet välja tuua, milline jõud konkreetselt mingi algatuse taga seisis. Tema hinnangul tuleb linna juhtimist käsitleda tervikuna.
Senise võimuliidu väikseima osalise esindajana ütleb Helmut Hallemaa, et koalitsiooni tegude puhul pole mõtet välja tuua, milline jõud konkreetselt mingi algatuse taga seisis. Tema hinnangul tuleb linna juhtimist käsitleda tervikuna. Foto: Elmo Riig / Sakala

Keskerakonna linnapeakandidaadi Helmut Hallemaa arvates ei ole juba ammu mõtet vaadelda omavalitsuste poliitikat üle-eestilisest eraldi, sest linnad ja vallad on tehtud riigist tugevasti sõltuvaks.

Kujutan ette, et keskmine viljandlane teab teid eeskätt linnavalitsuse liikme ja Keskerakonna kohaliku juhina. Millega te veel tegelete?

Tegutsen arenduskonsultandina. Mul on väike ettevõte, milles nõustan omavalitsusi, asutusi ja mittetulundusühinguid arengukavade koostamisel. Lähematest klientidest võin näiteks tuua Võrtsjärve ühenduse ning kaugematest Tallinna Mustamäe ja Haabersti linnaosa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles