Korvpalliturniiril kestavad alagrupimängud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja alistas pühapäeval Anttila.
Abja alistas pühapäeval Anttila. Foto: Roger Ote

Viljandimaa meeste korvpalli meistrivõistlustel on peetud 13 kohtumist, kaotuseta on seni püsinud kolm meeskonda.


Suureskooriliste võitudega on mõõduvõttu alustanud A-alagruppi kuuluv AP Mets, kes on väljakul käinud kolm korda ja olnud kõigil kordadel ka võidukas. B-grupi tabelis on ainult võidud kirjas Mõisakülal ja Paistu vallal. Neist viimati nimetatu on seni pidanud ühe kohtumise ning astub teist korda väljakule täna kell 18.30 spordihoones. Mõisaküla esindus on pidanud kaks kohtumist.

Laupäeval ja pühapäeval peetud maakonna meistrivõistluste mängud lõppesid järgmiste tulemustega: Kärstna ning Aken ja Uks - 52:96, Paistu ja Abja - 64:62, AP Mets ja Pärsti vald - 132:33, Hansa Ilutulestikud ja Anttila - 59:82, Aken ja Uks ning Suure-Jaani - 61:80, Tarvastu ja AP Mets - 42:103, Anttila ja Abja 50:59 ning Mõisaküla ja Hansa Ilutulestikud - 61:50.

Lisaks eespool nimetatud esmaspäevasele mängule, kus spordihoones on Paistu valla vastane meeskond Kord Nädalas, on teisipäeval kell 19.30 maagümnaasiumi spordisaalis vastamisi Kultuuriakadeemia ja Anttila.

Eeloleval laupäeval peetakse Viljandi spordihoones taas neli kohtumist ja teist sama palju pühapäeval.

Maakonna meistrivõistluste turniiritabeliga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles