Saarepeedil süttis elumaja

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Väidetavalt veetorude kuumutamisest läks esmaspäeva pärastlõunal Saarepeedil põlema elumaja kööginurk, kuid tulekahjule saadi kiiresti jaole.


Lõuna-Eesti päästekeskuse operatiivkorrapidaja Rainis Liir ütles, et päästjad said väljakutse kell 15.24 ja kümme minutit hiljem jõudis esimene auto pärale. Tulekahjule sõitsid kolm päästeautot ja operatiivkorrapidaja oma sõidukiga.



«Kui päästjad kustutama asusid, põles kööginurgas sein lahtise leegiga,» lausus Liir. «Ruumis oli palju suitsu. Kõrvaltoas oli vanem naine koeraga, tõime nad välja.»



Tulekahju sai kustutatud kell 15.46. Päästjad ventileerisid ruumi ning kontrollisid maja üle, ega kuskilt enam suitsu immitse. Kümme minutit enne kella poolt viit sõitsid päästjad minema.



«Omanik, meesterahvas, ütles, et oli veetorusid sulatanud ja ilmselt sellest siis tuli alguse sai,» sõnas Liir. «Tema oli ka see, kes häirekeskusesse helistas.»



Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Nele Normann üles, et meedikud vaatasid majast välja toodud vanema naise üle. Tervisehäda tal ei tuvastatud ning nii lubati ta koju tütre hoole alla.



Sündmuskohal käis ka politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles