Keio Kits pälvis kerge võidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keio Kits
Keio Kits Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eesti maaülikooli spordiklubi esindav Paistu valla mees Keio Kits teenis sisemeistrivõistlustel 3000 meetri jooksus kuldmedali.


Ajaga 8.39,81 distantsi läbinud jooksumehe sõnul tuli võit kergelt, ehkki tulemus jäi nõrgemaks, kui oli oodanud treener Enn Sellik.



Pühapäeval Tallinnas Lasnamäe hallis kavas olnud meeste noorsooklassi 3000 meetri jooksu võitnud Kits edestas hõbeda teeninud Priit Ausi klubist Tipp ligemale 20 sekundiga ning oma klubikaaslast, kolmanda koha omanikku Taavi Liivi enam kui 40 sekundiga.



«Aeg polnud kuigi hea, ent üksi joostes on raske tulemust punnitada, pealegi olin nädala algul veidi haige olnud,» kõneles Keio Kits. Noormehe sõnul oli ta külmetunud pärast Portugali treeninglaagrist naasmist.



«Vorm on hea. Loodetavasti paraneb see veelgi, sest valmistun täiskasvanute sisevõistlusteks,» lisas Keio Kits, kes täiskasvanute mõõduvõtul soovib kaasa teha kahel distantsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles