Poolehoidjad valisid parimad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik korraldas küsitluse, et selgitada välja lõppenud hooaja meistriliiga meeskonna Viljandi Tuleviku ja esiliigas mänginud FC Elva parimad.

Tulevikust sai enim klubi poolehoidjate hääli Heikki Talimaa, kelle poolt hääletati 11 korral. Talimaale järgnesid Pavel Londak kuue ning Jarmo Ahjupera nelja häälega. Hääli said veel Dmitri Ustritski, Mikk Haavistu, Raiko Mutle ja Martin Hurt.

Esiliigas mänginud Viljandi noormeestest koosnenud FC Elvast said enim toetajate hääli Kaarel Kümnik ja Jürgen Henn, mõlemad mehed kogusid võrdselt viis häält. Nelja häälega järgnes neile Rasmus Luhakooder. Ära mainiti veel Ants Sterni, Martin Saart, Jorma Kiigemäge, Martin Normani ja Günther Toomlat.

Kõigi hääletanute vahel loositi välja kutsed tulevaks hooajaks nii Tuleviku meistriliiga kui FC Elva esiliiga meeskonna kodumängudele. Need võitsid Oliver Markvart, Kalev Kutsar ja Greete Kohv.

Jalgpalliklubi Viljandi Tulevik tänab küsitluses osalenuid ning loodab kõigiga järgmisel hooajal staadionil kohtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles