Võrkpallisari pakub põnevaid lahinguid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu 12. korda Sürgavere spordihoone eestvedamisel peetav Suure-Jaani valla võrkpallisari on selle peakorraldaja Arne Miileni sõnul tasavägisem ja pingelisem kui kunagi varem. Kaasa teeb kümme meeskonda ja esimest korda võtavad üksteiselt mõõtu ka naiskonnad — neid osaleb neli.



«Sari koosneb viiest turniirist. Meestel on seljataga kolm ja neljandast on peetud esimene mänguõhtu,» nentis Arne Miilen.



Kõik turniiril osalevad meeskonnad peavad Sürgavere spordihoones ühel mänguõhtul kaks kohtumist ehk teisisõnu on üks ring jagatud kahele mängupäevale.



Kümme meeskonda on jagatud kahte liigasse. Iga ringi järel vahetavad esimese liiga kaks viimast ja teise liiga kaks edukamat kohad.



«Senised mängud on näidanud, et märkimisväärset tasemevahet liigades pole. Kui, siis õige vähe on teistest stabiilsemalt mänginud esiliiga kolm tugevamat võistkonda,» kõneles Miilen.



Pärast kolme ringi juhib sarja 30 punktiga Järvamaa esindus. Kahe punktiga jääb temast maha Sürgavere. Temast omakorda on viie punkti kaugusel meeskond Vanad Sõbrad.



Esikolmikule järgenevad võrdse 15 punktiga Ruusi ja Imavere ning 14 punktiga Saarepeedi ja Partner. Üheksa punkti on kogunud Akropolis, seitse Kõpu ja kolm Vana-Võidu.



Naiskondade konkurentsis juhib kolme ringi järel täisedu, 15 punktiga  Saarepeedi. Suure-Jaanil on kirjas üheksa, Kõpul viis ja Pärstil neli punkti. Naiskonnad kohtuvad iga kuu korra, mil nad mängivad kõik omavahel läbi.



Järgmine meeskondade mänguõhtu ehk neljanda ringi teine pool peetakse 28. jaanuaril. Naiskonnad jagavad neljanda ringi kohapunktid 4. veebruaril.



Suure-Jaani võrkpallisari saab Sürgavere spordihoones lõpplahenduse 27. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles