Haigele muutub vaid silt kiirabiautol

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevast hakkab Viljandimaal kiirabiteenust pakkuma Tartu kiirabi, kuid sisuliselt jääb abivajajale kõik samaks. Muutub vaid kiri autodel ja need kolivad haigla juurest kesklinna uue veetorni juurde.
Esmaspäevast hakkab Viljandimaal kiirabiteenust pakkuma Tartu kiirabi, kuid sisuliselt jääb abivajajale kõik samaks. Muutub vaid kiri autodel ja need kolivad haigla juurest kesklinna uue veetorni juurde. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viimasel ajal peab Viljandi haigla kiirabibrigaad patsiendi juurde jõudes vähemasti igal kolmandal korral selgitama, mida tähendab see, et kiirabiteenust hakkab pakkuma Tartu.

«Kiirabitöötajad räägivad, et kui nad saavad väljakutse ja kohale sõidavad, imestavad inimesed, et nad kümne minutiga Tartust pärale jõudsid,» rääkis Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Krista Valdvee. Arvamus, et meedikud tulevad Tartust, on niisiis levinud juba praegu, kuigi Tartu kiirabi hakkab Viljandi haigla asemel siinseid inimesi teenindama alles uuest aastast.

Põhilised mured

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles