Repliik: Infota bussisõitjad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Kukk
Jüri Kukk Foto: Elmo Riig / Sakala

Möödunud aasta lõpul ootasin Viljandi bussijaamas bussi, et tööpäeva järel koju sõita. Selle väljumise aeg üha lähenes, aga mida polnud, see oli buss. Külmetavad inimesed pugesid tagasi ooteruumi soojusesse, sest üha selgemaks sai, et buss hilineb. Viimaks vuras see ette ja väljus sõitjad peale võtnuna õigest ajast 35 minutit hiljem.


Juhi käest kuulsin, et see on asendusbuss. Teisega oli liinil midagi juhtunud. Talveilma arvestades polnud see mingi ime. Küll aga olid inimesed nõutud selle pärast, et kusagilt polnud võimalik uurida, miks buss hilineb ja kas see üldse väljub. Vanasti teadustati niisugustest asjadest valjuhääldi kaudu.



Viljandi bussijaamas on ka elektrooniline väljumisaegade tabloo. Kas sellel ei saaks ühe või teise bussi hilinemisest teada anda? Või siis tuleks ikkagi taastada mikrofonist teadustamine? Bussijuhtidel on ju taskutelefonid ja rikke või hilinemise korral saaksid nad bussijaama helistada, et inimesed asjaoludega kursis oleksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles