Mustla tee-ehituses tuleb vaheaeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembris käis Mustlas ringristmiku ehitamine.
Novembris käis Mustlas ringristmiku ehitamine. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi-Rõngu maanteel Mustla alevikus vaikisid aasta lõpul teemasinad, sest seal remonti tegev aktsiaselts Teede REV-2 otsustas jaanuaris ja veebruaris vaheaja teha.


Lääne regionaalse maanteeameti ehitusosakonna peaspetsialist Reet Ortus selgitas, et esialgsed tööplaanid olid osutunud liiga optimistlikeks ning suuresti oli põhjus selles, et ehitajafirma ei osanud karmi talve oodata.

Tema sõnul on seisak põhjendatud, sest trassikaevikute tagasitäiteks kasutatavad mineraalmaterjalid kipuvad külmuma, aga külmunud materjali ei tohi mingil juhul kasutada. Madalaid temperatuure lubatakse ka edaspidi, seega pole võimalik veetorustikku ehitada.

«Veebruari lõpul arutame edasisi plaane ja tööde jätkamine sõltub ilmastikust,» ütles Ortus. «Igal juhul seisab ehitajal ees raske suvi, sest tee tuleb sel aastal valmis ehitada.»

Kehtima jääb Mustlast ümber suunav liikluskorraldus, maha võetakse ilmselt kiirust 30 kilomeetrini tunnis piiravad märgid. Remonditaval lõigul ja ümbersõidul teeb talihoolet osaühing Sakala Teed.

Järgmisel teisipäeval kohtuvad ehitaja, Tarvastu vallavalitsuse ja ehituse järelvalve esindajad, et olukord veel kord läbi arutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles