Preemiad ootavad sportlasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sihtasutus Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu abikaasa allfond ja Nordea Pank kuulutavad välja noore sportlase preemia sügisese taotlusvooru.

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 1. november. Preemia suurus ühe saaja kohta on kuni 3200 eurot. Esimest korda on võimalik esitada avaldusi ka meeskonnapreemiale, mille suurus on samuti 3200 eurot.

Nagu teatas kultuurirahastu juhataja Piret Arukaevu, on noore sportlase preemia mõeldud kuni 21-aastasele väga heade õpitulemustega õppivale noorele sportlasele. Sihtotstarbeline preemia on ette nähtud treening- ja võistluskulude katteks või varustuse soetamiseks.

Meeskonnapreemiale võivad kandideerida võistkonnad alates kahest liikmest.

Preemia saamiseks võivad kandidaate esitada noorsportlaste treenerid, juhendajad, koolid, spordiklubid, spordialaliidud ja Vabariigi Presidendi abikaasa allfondi nõukoja liikmed.

Konkursil osalemiseks on tarvilik esitada kirjalik avaldus koos lühieluloo ning isikuandmetega, lisada kontaktandmed, noorsportlase õpitulemused, kooli soovituskiri ja iseloomustus, treeneri, juhendaja, spordiklubi või -alaliidu soovitus ning põhjendada oma taotluses toetuse vajalikkust.

Vabariigi Presidendi abikaasa allfondi nõukoda võib vajadusel paluda nõu ja soovitusi preemia määramiseks teistelt valdkonna ekspertidelt. Samuti on  nõukojal on õigus küsida lisateavet preemiakandidaatide kohta ja külastada taotleja kooli, spordiklubi, alaliitu või muud institutsiooni.

Kõik preemia taotlemisega seotud dokumendid tuleb saata Vabariigi Presidendi abikaasa allfondile presidendikantselei aadressil A. Weizenbergi 39, Tallinn 15050; või digitaalselt allkirjastatuna e-postiaadressil vpinfo@vpk.ee.

Noore sportlase preemiat annab kultuurirahastu koostöös Nordea Pangaga välja üheksandat korda. Meeskonnapreemiat antakse Nordea Panga toetusel välja esimest korda.

Copy
Tagasi üles