Keerutav tuul kimbutas veemotosportlasi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veemotospordi ringraja meistrivõistluste teine etapp sai tugeva tuule kiuste teoks. Pilt on tehtud GT-30 klassi stardist, kus paadis number 11 istub Jüri Jõul, paadis number 22 viljandlane Matthias Agur ning paadis number 97 Sara Pakalane Soomest.
Veemotospordi ringraja meistrivõistluste teine etapp sai tugeva tuule kiuste teoks. Pilt on tehtud GT-30 klassi stardist, kus paadis number 11 istub Jüri Jõul, paadis number 22 viljandlane Matthias Agur ning paadis number 97 Sara Pakalane Soomest. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval puhus Viljandi järvel üpris tugev tuul ja see sundis veemotospordi võistluste korraldajaid hoolikalt stardihetki valima.

Kui OSY-400 klassis õnnestus Eesti veemotospordi ringrajasõidu meistrivõistluste teisel etapil teha vaid üks sõit, siis ülejäänud kolmes paadiklassis said teoks kõik kavandatud sõidud.

«Tuul muutis sõitjate elu päris keeruliseks. Raskustest hoolimata sai aga võistlus kenasti peetud,» ütles üks korraldajaid, Viljandi klubi Nord liige Aivar Kommisaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles