Kiri: Miks ei tehta linnahoolde järelevalvet?

, viljandlane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi tänavatel liigeldes torkab silma, et meie linnahooldes on järelevalve kas ebapädev või puudub sootuks. Tegu pole hiljuti päevakorrale kerkinud probleemiga, selline olukord on kestnud juba kümmekond aastat. Lõpuks oleks aeg midagi ette võtta.


Mis mulje jääb Viljandist, kui siinsete tänavate seisukord on, nagu see on, ning liiklusmärgid seisavad aastaid ühtemoodi roostes, viltu ja katki ja isegi ei helgi enam? Need oleks ju võimalik korda teha, aga tundub, et seda pisikest raha ei ole olnud juba aastaid. Või on see läinud järjekordsete niinimetatud silmaga nähtamatute tööde tegemiseks?



Palun linnavalitsuselt avalikku selgitust, miks on selles valdkonnas seisak, kui mitte tagasikäik. Kuhu on raha kulunud ja kes vastutab linna liikluskorraldusvahendite korrasoleku ja nõuetele vastavuse järelevalve tegemise eest? Kui on olemas vastutaja, siis miks ei ole viie aasta jooksul märke korda tehtud?



Kui maanteeamet teeb maakonna külateedel tugevat järelevalvet ja osühingule Sakala Teed tehakse ettekirjutusi, siis parandatakse vead ka väga kiiresti. Miks ei saa sama linnahooldes teha?



Märke küll paigaldatakse, aga kui neid panna paika vale posti, pehmest plekist klambri ja puukiiluga, siis see ei ole kvaliteetne töö.



Alles hiljuti võis Paala teel näha, kuidas suur puu varjas liiklusmärgi täielikult ja takistas ka liiklust. Ohtlik olukord kestis üle nädala, enne kui see likvideeriti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles