Metsast toodud jõulupuud polnudki

, žürii liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leili Kuusk

Pühapäeval kaunistati Suure-Jaani kultuurimajas võistu jõulupuid. Ühtki metsast toodud kuuske ei olnud, sest kümnendat korda peetud võistlusel polnud need lubatud.


Kõik 16 võistlustööd olid valmistatud käepärastest materjalidest: okstest, riidest, traadist, lõngast ja isegi kontoritarvikute pakenditest. Fantaasiat oli jagunud nii pisikestel kui eakatel osavõtjatel ning võrdselt hinnati üksiküritajaid ja klassitäit lapsi.



Peapreemia võitsid Annely Tabur ja Eneli Kaugerand. Nende puu oli kõige väiksem ning valmistatud pärlitest. Näputöö kogus palju toetajaid ka vaatajate hulgast, kuid publiku lemmikuks osutus häälte kokkulugemise järel siiski Suure-Jaani gümnaasiumi neljanda klassi võistlustöö, lõngast tuttidega kaunistatud püramiid.



Sära eest pälvis eripreemia Suure-Jaani kultuurimaja käsitööring, jõuluvalguse eest  Olustvere lasteaed Piilu, vormikäsitluse eest Andry Hendrikson ja rahvuslikkuse eest Inessa Saarits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles