Ain Agan annab sõpradega juubelikontserdi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Agana juubelikontsert «Sõpradega muusikas» algab 31. oktoobril kell 17 Viljandi pärimusmuusika aida suures saalis.
Ain Agana juubelikontsert «Sõpradega muusikas» algab 31. oktoobril kell 17 Viljandi pärimusmuusika aida suures saalis. Foto: Erakogu

Laupäeval kogunevad Viljandi pärimusmuusika aidas kitarrimängija Ain Agan ja tema sõbrad, et anda meeleolukas sünnipäevakontsert.


27. oktoobril täitus Ain Aganal 50 aastat. Ta on kitarrimängija, helilooja, Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia pedagoog ja Eesti muusikaelu edendaja. Ta on osalenud mitmes ansamblis ja löönud kaasa paljude stuudiosalvestiste valmimises. Ain Agana kitarrimängu võime kuulda enam kui viiekümnel Eestis ilmunud heliplaadil. Ta on Viljandi kitarrifestivali käivitaja ja kunstiline juht.

Tunnustatud kitarrimängija kõrval astuvad üles muusikud, keda on temaga viimaste aastakümnete jooksul sidunud koostöö ja sõprus: Aksel Ain Agan, Siim Aimla, Helin-Mari Arder, Hedvig Hanson, Petteri Hasa, Cätlin Jaago, Jaak Johanson, Robert Jürjendal, Tuule Kann, Margus Kappel, Pille Karras, Maian Kärmas, Andre Maaker, Marko Mägi, Mihkel Mälgand, Laura Põldvere, Taavo Remmel, Toomas Rull, Lembit Saarsalu, Aleksei Saks, Riho Sibul, Sandra Sillamaa, Jaak Sooäär, Raul Sööt, Raivo Tafenau, Jaak Tuksam, Raul Vaigla, Meelis Vind ja üllatuskülalised.

«Olen väga tänulik nendele juhustele, mis on andnud mulle võimaluse olla ja musitseerida koos selliste suurepäraste muusikutega,» ütleb Ain Agan.

Tema juubelikontsert «Sõpradega muusikas» algab 31. oktoobril kell 17 Viljandi pärimusmuusika aida suures saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles