Viljandi linnavolikogusse määrati asendusliikmed

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi volikogu saalis on kohti 27-le saadikule.
Viljandi volikogu saalis on kohti 27-le saadikule. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi valimiskomisjon määras kolmapäeval esimesele istungile kogunevasse linnavolikogusse viis asendusliiget.


Reformierakondlastest riigikogu liikmete Peep Aru ja Tõnu Juuli asendusliikmed on Juhan Nöps ja Tiit Jürmann, keskerakondlasest riigikogulast Jaak Aabi hakkab asendama Helmut Hallemaa.

Valimisliidu Kodune Viljandi nimekirjas linnavolikogu liikmeks registreeritud Helmen Küti volitused peatas valimiskomisjon tema töötamise tõttu Viljandi linnavalitsuse ametnikuna ning tema asendusliikmeks määrati Tonio Tamra.

Kolmeks kuuks määras valimiskomisjon asendusliikme samuti Koduse Viljandi nimekirjas linnavolikogu liikmeks registreeritud Jaak Allikule, kelle volitused peatas komisjon tema avalduse alusel. Jaak Allikut asendab Kalvi Kants.

Viljandi linnavolikogu 14. koosseis koguneb esimesele istungile kolmapäeval, 28. oktoobril kell 17 raekoja teise korruse saalis. Päevakorras on linnavolikogu esimehe ja aseesimehe valimine ning senine linnavalitsus esitab lahkumispalve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles