«Tarvastu Teataja» jõuab muutmata kujul lugejani

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu vallavanema Mairot Paksu sõnul jõuab palju kära tekitanud "Tarvastu Teataja" oktoobrinumber siiski ühegi muutuseta lugejateni.
Tarvastu vallavanema Mairot Paksu sõnul jõuab palju kära tekitanud "Tarvastu Teataja" oktoobrinumber siiski ühegi muutuseta lugejateni. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile õhtul otsustas Tarvastu volikogu, et samal hommikul konfiskeeritud vallalehte «Tarvastu Teataja» ümber trükkima ei hakata ja see jõuab inimesteni algsel kujul.

«Lehed on viidud postkonorisse,» rääkis vallavanem Mairot Paks, kes tiraaži sealt eile hommikul ära viis. «Mitte küll täna, kuid kindlasti järgmise nädala algul jõuavad need inimesteni. Midagi pole lehte juurde pandud ega sealt välja võetud.»

Vallavanem põhjendades «Tarvastu Teataja» ajutist käibelt kõrvaldamist sellega, et poliitilistel jõududel ei sobi vallalehes omavahel pori loopida ning omavalitsuse väljaanne ei tohiks olla poliitiselt kallutatud. Seetõttu palus Paks volikogul otsustada, kas leht on kõlblik muutmata kujul lugejateni jõudma või tuleb osa artikleist välja vahetada.

«Tarvastu Teataja» toimetaja Anna-Liisa Vaher kandideerib kohalikel valimistel endise vallavanema Alar Karuga samas nimekirjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles