Postkastid koguvad linlaste ja külaliste ideid

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noorte volikogu liikmed Minna Kohjus (vasakult), Andra Kütt, Juhan-Mart Salumäe ja Merli Antsmaa paigaldasid eelmisel nädala Viljandisse viis heade mõtete postkasti.
Viljandi noorte volikogu liikmed Minna Kohjus (vasakult), Andra Kütt, Juhan-Mart Salumäe ja Merli Antsmaa paigaldasid eelmisel nädala Viljandisse viis heade mõtete postkasti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esimesel sügispäeval paigutasid Viljandi noorte volikogu liikmed linna viis heade mõtete postkasti, kuhu inimesed saavad jätta ideed, mõtted ja tähelepanekud.


Viljandi noorte volikogu spiikri Andra Küti jutu järgi tingis plaani tuua linnapilti postkastid asjaolu, et volikogu poole on tähelepanekutega pöördunud hulk noori, kellel on tihti raske aru saada, kus ja kellele nad saavad oma mõtetest rääkida ning kust hankida teavet ja abi.

«Teretulnud on kõik linna kohta käivad olulised tähelepanekud, olgu need siis positiivsed või negatiivsed,» julgustas Kütt. «Muidugi on peale viljandlaste omade oodatud ka linna külaliste ettepanekud.»

Heade mõtete postkastid valmisid Viljandi ühendatud kutsekeskkoolis. Neil on peal noorte volikogu logo ning kastide juures on kirjutusvahend ja paber. Postkaste tühjendatakse kord kuus.

Andra Kütt rõhutas, et kui inimene jätab postkasti kirja, peaks ta sinna panema ka oma kontaktandmed.

«Pöörduja kontaktandmed võimaldavad teatada, kuhu ja kellele tema idee on edasi antud,» selgitas Kütt toimingute kulgu.

Kui inimene soovib mingil põhjusel anonüümseks jääda, ei pea ta kartma, et tema ettepanek jäetakse sellepärast läbi vaatamata.

Andra Kütt meenutas, et noorte volikogu poole võib endiselt pöörduda e-postiaadressil noortevolikogu@viljandi.ee.

Viis heade mõtete postkasti asuvad Viljandi linnavalitsuses, pärimusmuusika aidas, kultuuriakadeemias, linnaraamatukogus, Männimäe Selveris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles