Rulluisutajad ja rullsuusatajad katsetavad uut teelõiku

, Jõgevamaa ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval toimub Viljandi Kolga-Jaani-Põltsamaa maantee vastremonditud teelõigul rulluisutamise ja rullsuusatamise võistlus Põltsamaa Jõe Rull.
Pühapäeval toimub Viljandi Kolga-Jaani-Põltsamaa maantee vastremonditud teelõigul rulluisutamise ja rullsuusatamise võistlus Põltsamaa Jõe Rull. Foto: Liis Treimann

Pühapäeval toimub Viljandi Kolga-Jaani-Põltsamaa maantee vastremonditud teelõigul rulluisutamise ja rullsuusatamise võistlus Põltsamaa Jõe Rull.



Start antakse kell 12 Viljandi-Kolga-Jaani-Põltsamaa maantee 29. kilomeetril, üks kilomeeter Kolga-Jaanist Põltsamaa suunas.

„Põltsamaa spordimehed on varemgi rulluisutamise võistlusi korraldanud," rääkis Kolga-Jaani valla spordijuht Leo Arnek. „Maantee renoveerimine andis hea võimaluse viia võistlus läbi meie vallas, mille üle mõistagi head meelt tunneme.

Põltsamaa Jõe Rullil võisteldakse nii rulluisutamises kui ka rullsuusatamises. „1997. aastal ja hiljem sündinud poisid ja tüdrukud võistlevad rulluisutamises ühe kilomeetri pikkusel distantsil, 1995. aastal ja hiljem sündinud poisid ja tüdrukud ning 1994. aastal ja varem sündinud mehed ja naised kümnekilomeetrisel distantsil.

Rullsuusatamises võistlevad mehed ning naised kümnekilomeetrisel vahemaal. Rullijatele toimub ka sama pikk matk, kus aga aega ei mõõdeta. Sportlikku pinget ja elevust pakub Jõgevamaa Spordiliit Kalju tegevjuhi Uno Valdmetsa arvates kindlasti Eesti meistrivõistluste hõbemedali omaniku Jaanus Ritsoni ja Adavere rulluisutajate treener Väino Treimani õpilaste sõit.

Korraldajad peavad uut teelõiku võistluste läbiviimiseks igati sobivaks.
Spordisündmusele Põltsamaa Jõe Rull saab registreerida võistluspäeval kella 11-st kuni 11.45-ni.

„Viljandimaa sportlased teadaolevalt Põltsamaa Jõe Rullil kaasa ei tee. Küll aga näeb uuel teelõigul sageli rulluiskudega sõitmas tervisesportlasi. Mõnedki neist on kohale tulnud ka Viljandist," lausus Leo Arnek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles