Viljandi järvel harjutab maailmameister

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Paul Zujenkov tegi Inglismaal Nottinghamis peetud noorte veemotosportlaste maailmameistrivõistlustel puhta töö, võites kõik neli sõitu.
Viljandlane Paul Zujenkov tegi Inglismaal Nottinghamis peetud noorte veemotosportlaste maailmameistrivõistlustel puhta töö, võites kõik neli sõitu. Foto: Phil Lagden

Nädalavahetusel Inglismaal Nottinghamis asetleidnud juunioride veemotospordi maailmameistrivõistlustel viljandlane Paul Zujenkov konkurentidele kuigipalju võimalusi ei andnud: selle aasta GT-15 paadiklassi Euroopa hõbe oli võidukas kõigis neljas sõidus.

Tõestamaks oma paremust, läks Zujenkov starti neljandaski sõidus, ehkki oli juba kolme eelnevaga endale tiitli taganud — veemotospordi ringrajapaatide võistlusel selgitatakse järjestus iga sportlase kolme parema sõidu kohapunktide liitmisel.

Oma karjääri jooksul maailma ja Euroopa noorteklassi tiitlivõistlustel kolm hõbemedalit teeninud viljandlane nentis, et seekord tagasid talle võidu head stardid, kiire paat ja nelja aastaga korjatud kogemused, ent edu saavutamise muutis tublisti kergemaks ühe peamise favoriidi Ben Jelfi läbipõlemine kodupubliku ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles