Loosiõnn naeratas õpetajannale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda Niin võidetud kontserdipiletitega
Eda Niin võidetud kontserdipiletitega Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna selgus «Sakala» tellijate vahel välja loositud Madonna kontserdi piletite võitja: õnne soosik on Kõpu kooli emakeele õpetaja Eda Niin.


«Lugesin mererannas kaasa ostetud «Sakalat» ja nägin seal kampaania tutvustust,» rääkis Eda Niin, kuidas ta loosirattasse oli sattunud.

Niinel oli plaanis maakonnaleht igal juhul tellida, võimalus Madonna kontserdile pääseda andis üksnes lõpliku tõuke selle elluviimiseks.

«Viimasel ajal lugesin uudiseid online-väljaandest, kuid arutasime elukaaslasega ikka, et krabisev paberleht on siiski ehtsam ja annab õige tunde,» kõneles Niin.
Ehkki ta ei nimeta ennast lausa Madonna fänniks, tunnistas ta, et peab lauljannat huvitavaks ja andekaks inimeseks.

Kontserdipiletid loovutab võitja siiski oma Tallinnas elavale pojale Villemile, kes tegeleb muusikaga. «Ta oli väga üllatunud ning rõõmus, et saab elukaaslasega kontserdile minna.»

Niin pole õnnemängudes kuigi tihti kätt proovinud ning äsja saadud võit on elus esimene kord, kui tal loteriis edu on olnud. Madonna kontsert on homme Tallinna lauluväljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles