Festivali passid said otsa

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki passe müüdi tänavu 2400, on inimesi nädalalõpul Viljandisse oodata üle 20 000.
Ehkki passe müüdi tänavu 2400, on inimesi nädalalõpul Viljandisse oodata üle 20 000. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval algava XVII Viljandi pärimusmuusika festivali 2400 passi on tänaseks läbi müüdud ning saadaval on veel päevapiletid.


Kui varasematel aastatel müüdi festivalile 2000 passi, siis tänavu pandi neid müüki 2400 ning seetõttu oli neid veel võimalik soetada ka festivali nädalal.

Päevapiletid maksavad kolmapäevani olenevalt päevast 180-390 krooni, kohapeal on need 50 krooni kallimad ning sooduspileteid õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele ei müüda.

Neljapäevast pühapäevani kestvale festivalile pääsevad tasuta kõik kuni 12-aastased lapsed. Et vältida lapse vanuse määramisega tekkivaid probleeme kontserdipaika sisenedes, paluvad korraldajad pöörduda passi ja päevapileti keskusesse pärimusmuusika aida kõrval või kontserdipaiga piletimüüjate poole, kus dokumendi ettenäitamisel pannakse lapsele käepael.

Festivali kontsertide üksikpiletid on müügil tund enne algust kontserdipaikades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles