Uksetootja paneb tööle teise vahetuse

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni on aktsiaseltsi Nett vabrikus valmivad täispuidust uksed leidnud koha peamiselt Inglismaa majades, kuid järgmise aasta algul kavatseb ettevõte hakata neid müüma ka mujal Euroopas.
Seni on aktsiaseltsi Nett vabrikus valmivad täispuidust uksed leidnud koha peamiselt Inglismaa majades, kuid järgmise aasta algul kavatseb ettevõte hakata neid müüma ka mujal Euroopas. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Peamiselt Inglise turule uksi valmistav aktsiaselts Nett, kes isegi ehitusbuumi ajal töötas ühes vahetuses, kasvatab tänavu tootmist rohkem kui kaks korda.


Ettevõtte juhatuse liikme Jaanus Vageli jutu järgi püsis Neti Viljandis Tähe tänaval asuva vabriku tootmismaht aastaid stabiilselt 6000 ukse tasemel kuus. Käesoleva aasta algul suudeti tööd aga nii palju ümber korraldada ja tõhusamaks muuta, et kuus valmib juba 10 000 ust. «Alates augustist on meil vaja teha iga kuu 15 000 - 16 000 ust ning seetõttu panemegi tööle teise vahetuse,» lausus Vagel.



Tänu sellele kasvab praegu tehases ametis olevate inimeste arv 30-lt umbes 50-ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles