Linn õpetab raha taotlema

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01: VILJANDI, EESTI, 28JUN11
Viljandi raekoda ehk linnavalituse hoone aadressil Linnu 2 (valge maja).
Foto: Aivar Aotäht / Sakala
SAKALA01: VILJANDI, EESTI, 28JUN11 Viljandi raekoda ehk linnavalituse hoone aadressil Linnu 2 (valge maja). Foto: Aivar Aotäht / Sakala Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA

5. septembril kell 16 oodatakse Viljandi Muusikakooli orkestrimajja neid seltside, mittetulundusühingute ja sihtasutuste esindajaid, kes soovivad 2014. aasta linnaeelarvest taotleda rahalist toetust tegevuste ja projektide läbiviimiseks.

Infotunni eesmärgiks on selgitada, kuidas erinevate taotluste vorme täita ja mida sealjuures silmas pidada. Tähelepanu juhitakse senistele tüüpvigadele ja kohtadele, mis vajavad kindlasti lahtiseletamist.

2014. aasta linnaeelarvest vahendeid taotlevatele ühingutele on taotluste esitamise tähtaeg 20.september 2013. Tähtajast hiljem laekunud taotlusi järgmise aasta linnaeelarve koostamisel üldjuhul ei arvestata. Seetõttu on infotund abiks nii esmakordsetele taotlejatele kui kindlasti ka traditsioonilistele toetuste saajatele, et ennetada lihtsaid vigu, mis võiksid olla takistuseks raha saamisel.

Viljandi linna 2013. aasta eelarve projekti koostamise tingimused ja taotluste vormid on üleval Viljandi linna koduleheküljel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles