Turu seenemüüja jäi Keskerakonnale jalgu

Rannar Raba
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi turg on läbi aegade olnud populaarne valimispropaganda tegemise koht. Lisaks Keskerakonnale on seal varem tähelepanu püüdnud näiteks Isamaa ja Res Publica Liit.
Viljandi turg on läbi aegade olnud populaarne valimispropaganda tegemise koht. Lisaks Keskerakonnale on seal varem tähelepanu püüdnud näiteks Isamaa ja Res Publica Liit. Foto: Elmo Riig / Sakala (montaaž)

Aeg-ajalt Viljandi turul metsa- ja aiasaadusi pakkuval Lilli küla mehel Raivo Raudveel olid läinud laupäeva hommikul esimeste klientidega kaubad koos, kui talle anti korraldus müügikoht Keskerakonna kampaaniaürituseks vabastada.

Kaupleja oli kodukandi metsadest linnarahva tarvis kaasa toonud suure koguse seeni ja marju ning rentis nende äramahutamiseks koguni kaks kõrvuti paiknevat lauda. Kogenud turulised teavad, et  äriõnn sõltub paljuski sellest, millise laua taga õnnestub müüjal end sisse seada. Nii tundis Raudvee seekord väikest pettumust, sest tema saabumise ajaks olid kõige magusamad kohad juba hõivatud ning parim paik, mis võtta oli, jäi peavärava poolt vaadatuna müügiala tagumisse otsa.

Veel viletsam

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles