«Motoramm» paneb tänavad mürisema

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmisel aastal sai tagarattasõitu nautida Tallinna tänaval, siis nüüd tuleb huvilistel minna Tartu tänava järveäärsele sirgele.
Kui eelmisel aastal sai tagarattasõitu nautida Tallinna tänaval, siis nüüd tuleb huvilistel minna Tartu tänava järveäärsele sirgele. Foto: Kenno Soo / Sakala

Sel nädalavahetusel on Viljandisse oodata suuremal hulgal mootorrattaid. Samal ajal rokkmuusika festivaliga «Rock Ramp» leiab aset tsiklikogunemine «Motoramm».

Ürituse peakorraldaja Tõnu Kaasiku meenutuste järgi tuli esimesel korral, 2004. aastal kokku umbes 50 motomeest, viimastel paraadidel on publiku ees olnud aga peaaegu 300 raudset ratsut.

Tänavune osalejate hulk selgub alles kohapeal, sest eelregistreerimist ei ole. Korraldaja ei julgenud tulijate arvu prognoosida, sest samal ajal on «Jõgevatreff» ja Kiviõli kross.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles