Kuumal kossuplatsil peeti tuliseid mänge

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Viljandi suvekossu» teise etapi, «Folgikossu» finaalis olid vastamisi AP Mets (tumedas vormis) ja John Deere’i meeskond. 10:8 jäid seekord peale AP Metsa mängijad.
«Viljandi suvekossu» teise etapi, «Folgikossu» finaalis olid vastamisi AP Mets (tumedas vormis) ja John Deere’i meeskond. 10:8 jäid seekord peale AP Metsa mängijad. Foto: Madis Luik

Laupäeval Viljandi ranna korvpalliväljakul peetud «Folgikossu» turnii­ri põneva finaali pööras enda kasuks võistkond AP Mets, kes sai 10:8 võiduga meeskonna John Deere ees esikoha.

Tänavakorvpalli määruste järgi peetud turniiri alustas 14 meeskonda. Paremate selgitamiseks jagati osalejad nelja alagruppi, jätkati veerand- ja poolfinaalidega ning pronksi- ja kullamatšiga.

Võitjaks tulnud AP Mets koosseisus Ott Toomsalu, Marek Ungerson, Steven Tensing ja Ivar Aus alistas poolfinaalis meeskonna Mapt. Päeva hõbedaga lõpetanud John Deere koosseisus Andreas Pajupuu, Aivar Piir, Mart Paal ja Indrek Paal jõudis esikohaheitlusele, olles alistanud meeskonna Regat 92.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles