Euroopa hõbe sätib end maailma jõuproovile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljataktilise mootoriga paatide noorte veemotospordi Euroopa meistrivõistluste kolm kiiremat on eelseisvatel maailmameistrivõistlustel kindlasti peamised medalipretendendid. Nende seas on ka Rootsis autasustamisel teisele astmele pääsenud viljandlane Paul Zujenkov.
Neljataktilise mootoriga paatide noorte veemotospordi Euroopa meistrivõistluste kolm kiiremat on eelseisvatel maailmameistrivõistlustel kindlasti peamised medalipretendendid. Nende seas on ka Rootsis autasustamisel teisele astmele pääsenud viljandlane Paul Zujenkov. Foto: Erakogu

Viljandi veemotospordiklubi Nord noor sõitja Paul Zujenkov sai GT-15 klassi Euroopa meistrivõistlustel hõbeda.

Nädalavahetusel Rootsis Kilis lõppenud veemoto noorteklassi GT-15 Euroopa meistrivõistlustel osales 17 sportlast, nende seas viis Eesti juuniori.

Inglismaalt oli tulnud tiitlit kaitsma selle klassi praegune valitseja Ben Jelf, kes näitas mõlemal päeval parimat minekut ning ei andnud teistele erilisi võimalusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles