Tegevuse lõpetanud aiand riivab naabrite silma

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kösti aiandi krunt on naabrite hinnangul hooletusse jäetud ja kasvuhooned lagunenud.
Kösti aiandi krunt on naabrite hinnangul hooletusse jäetud ja kasvuhooned lagunenud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sellest aastast Viljandis äri sulgenud Kösti aiand teeb ümberkaudsetele elanikele muret: selle krundi üks serv on umbrohtu kasvanud ning lume raskuse all sisse vajunud kasvuhooned riivavad samuti silma.

Aiandi läheduses elav Rein, kes ei soovinud oma perekonnanime leheveergudel avalikustada, rääkis, et aiandi serv Maasika ja Kirsi tänava ristumiskoha juures on juba ammusest ajast niitmist vajanud. Möödunud talvedel lume raskuse all kannatada saanud kasvuhooned tuleks mehe sõnul kas korda teha või hoopis lammutada.

Hiljuti andis Rein oma murest teada Viljandi linnavalitsuse haljastusspetsialistile Age Alasele. Eile lõuna paiku ütles Alas «Sakalale», et oli möödunud reedel kohapeal olukorraga tutvumas käinud ning saanud kinnitust, et naabri etteheited on õigustatud. Kösti aiandi omanikuga polnud haljastusspetsialist jõudnud veel ühendust võtta, kuid lubas seda kiiremas korras teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles