Veemotosportlased kihutavad tiitlivõistluste vahet

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthias Agur lõpetas Leedus peetud T-550 paadiklassi maailmakarikavõistlused kaasmaalase Art Raudva järel teise kohaga.
Matthias Agur lõpetas Leedus peetud T-550 paadiklassi maailmakarikavõistlused kaasmaalase Art Raudva järel teise kohaga. Foto: Erakogu

Viljandi veemotosportlastel on praegu kiired ajad: kalender on tihedalt eri paadiklasside tiitlivõistlusi täis tipitud. Äsja Leedust naasnud, sõitsid nad eile Poola, nädal hiljem seisab aga ees reis Rootsi.

Leedus olid möödunud nädalal klassi T-550 maailmakarikavõistlused. Viljandlane Matthias Agur kindlustas seal tartlase Art Raudva järel eestlastele kaksikvõidu. Poolaka Marcin Mucha järel lõpetas neljandana Aivar Kommisaar.

Kommisaare sõnul kujunes võistlus närviliseks. Esimene sõit tuli kohtunikel sõitjate ümberminemise tõttu kahel korral katkestada ja paraku oli üks vettekukkunutest ka tema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles