Kahe bussiliini väljumisajad muutuvad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulis muutub kahe liini väljumisajad.
Juulis muutub kahe liini väljumisajad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viiratsi vald taotles Viljandi maavalitsuselt võimalust bussiliini nr 15 sõiduplaani osaliseks muutmiseks ning alates 1. juulist muudatused ka jõustuvad . Lisaks lükatakse varasemaks liini number 36 väljumisaegu.

Alates 1. juulist muutub liini number 15 sõidugraafik nii, et Viljandist kell 11.10 väljuv reis sõidab pühapäeviti Oiuni. Sinna jõuab buss kell 11.48. Tagasisõitu alustab kell 11.49. Tagasiteel läbib buss kell 11.56 Valma peatuse, kell 12.08 Tänassilma ja jõuab Viljandisse kell 12.43

Bussiliin nr 36 lõpetab sõidu kell 7.50 Jakobsoni kooli peatuses (enne kell 8 bussijaamas). Kell 15.05 alustab buss sõitu Jakobsoni kooli peatusest (enne 14.50 bussijaamast).

Viljandi maavalitsuse arenguosakonna juhataja Kaupo Kase sõnul tulenes liini nr 36 muutmine liinikilomeetrite vastavusse viimisest sõidumarsruutidega ja bussiliini nr 15 sõiduplaani muutmine oli vajalik, et Valma piirkonna elanikud saaksid parema bussiühenduse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles