Saeveski tegi aastaga arenguhüppe

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meister Margus Müür istub saeveski operaatori tööruumis, mis võib võhikule meenutada pigem kosmose juhtimiskeskust. See on üks nendest kohtadest, kus eelmisel aastal tehtud investeeringud selgelt tunda annavad. Nimelt investeeris Combimill mullu märkimisväärse summa seadmete automaatikaprogrammide ajakohastamisse.
Meister Margus Müür istub saeveski operaatori tööruumis, mis võib võhikule meenutada pigem kosmose juhtimiskeskust. See on üks nendest kohtadest, kus eelmisel aastal tehtud investeeringud selgelt tunda annavad. Nimelt investeeris Combimill mullu märkimisväärse summa seadmete automaatikaprogrammide ajakohastamisse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta eest huku äärel olnud Sakala saeveski on pärast uute omanike kätte minekut jõudsalt arenenud ning töötajaskonda peaaegu poole võrra kasvatanud.

Paljude ettevõtete omaniku ja arvamusliidrina tuntust kogunud Rein Kilk müüs saeveski eelmise aasta veebruaris Eesti puiduäri kõige vilunumate meeste Peedo Pihlaku, Margus Kohava, Toomas Metsa, Heiki Vahermetsa, Virko Lepmetsa ja Aimar Varula asutatud osaühingule Combimill. Pikka aega oluliste investeeringuteta tuksunud tööstuskompleksis võeti kohe pärast seda ette märkimisväärseid muudatusi ning need jätkuvad ka sel suvel.

Kolm miljonit eurot

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles