Kõrgepingeliini rike viis Viljandist elektri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinnas asuv jalatsiäri jäi eile keset päeva pimedaks, sest Viljandis kadus pooleks tunniks elekter.
Kesklinnas asuv jalatsiäri jäi eile keset päeva pimedaks, sest Viljandis kadus pooleks tunniks elekter. Foto: Aivar Aotäht

Kolmest Viljandisse tulevast kõrgepingeliinist ainsana töötavat liini tabas eile rike, mis jättis pooleks tunniks vooluta kogu linna ja osa maakonda.

Seni teadmata põhjustel oli Eleringi Puhja alajaamas avarii ning ainus Viljandisse tulev liin langes rivist välja. Eleringi kommunikatsioonijuhi Ain Köstri selgitust mööda tuleb Viljandisse kolm liini, kuid hooldustööde tõttu kaks praegu ei toimi. Eilne rike tabas ainsat töötavat liini.

Elektrikatkestus tähendas ebameeldivusi paljudele inimestele ja ettevõtetele. Viljandi tarbijate ühistu turundusjuhi Kristo Mäe sõnul tuli kõigis kauplustes pooleks tunniks ostlemine lõpetada. Võttes arvesse, et meie poodides käib tunnis ligi tuhat inimest, on kahju kindlasti arvestatav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles