Hansamelu saab hoo sisse täna

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Moks ja teised tema trupi liikmed valmistavad teatrihoovi ette muusikaliseks kogupereetenduseks «Kardemoni linna rahvas ja röövlid».
Merike Moks ja teised tema trupi liikmed valmistavad teatrihoovi ette muusikaliseks kogupereetenduseks «Kardemoni linna rahvas ja röövlid». Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänavuste hansaööde ettevalmistused algasid juba aasta tagasi, kohe kui viimased hansapäevad lõppesid. Õige hoo saab Viljandi suursündmus sisse täna.

Hansaööde esimene pääsuke oli teatrihoov, kus etendusi alustati juba eile pärastlõunal ning näitlejad lahkusid lavalt alles pärast südaööd.

Ametlik avamine leidis siiski aset alles kell 20 Raekoja pargis. Pärast seda liikus rahvas pidulikus rongkäigus Sakala keskuse hoovi, et ansambel Angus ja puhkpilliorkester Popsid saaksid anda hansaööde esimese kontserdi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles