Tuleviku teine katkestas kaotuste jada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik II alistas 2:1 Tallinna FC Flora teise.
Viljandi Tulevik II alistas 2:1 Tallinna FC Flora teise. Foto: Liis Saar

Kolmapäeval Viljandi staadionil peetud Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliiga 13. voorus alista Viljandi Tulevik II 2:1 Tallinna FC Flora teise.


Pärast nelja järjest kaotatud kohtumist taas võitu mekkida saanud Tuleviku teise meeskonna treener Aivar Lillevere ütles kolmapäevast kohtumist kokku võttes, et tegu polnud floralaste kingituse, vaid viljandlaste endi auga välja võideldud kolme tabelipunktiga.

Treeneri sõnul ei tähenda see tingimata rahulolu võistkonna pakutud mängupildiga, ent seekord polnud tal ka tõsist põhjust meestega pragada. «Saime palli liikuma ning olime väravavõimaluste otsimisel aktiivsed,» rääkis ta. «Peamine oli ikkagi võita.»

1:1 viigiga lõppenud avapoolajal tegi 39. minutil skoori Tuleviku särki kandev Ervi Kõll. Kolm minutit hiljem vastasid külalised omapoolse tabamusega. Esiliiga 13. vooru kohtumise lõpptulemuse vormis 77. minutil Aleksei Jahhimovotš.

Esiliiga turniiritabelis on Tulevik II-l nüüd viis võitu, viik ja seitse kaotust. 16 tabelipuntki paigutab viljandlased liiga pingereas seitsmendale positsioonile, punkt enam on Kiviõli Tamme Autol. Tuleviku teisest tahapoole jäävad 12 punktiga FC Flora II ja Lasnamäe FC Ajax. Esiliiga liidrina jätkab Tallinna FC Levadia II.

Eesti meistrivõistluste esiliiga 14. voorus on Tulevik II vastane Pärnus sealne JK Vaprus. Kodusele kunstmuruväljakule astuvad viljandlased taas 14. juunil, mil nende vastane on Kiviõli Tamme Auto. («Sakala»)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles