Vähemuses mänginud Tulevik säilitas liidrikoha

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga liidrite mõõduvõtt JK Tuleviku ja Jõhvi JK Lokomotiivi vahel lõppes 1:1 viigiga.
Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga liidrite mõõduvõtt JK Tuleviku ja Jõhvi JK Lokomotiivi vahel lõppes 1:1 viigiga. Foto: Janica Sepp

Reedel Viljandi staadionil peetud Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga liidrite mõõduvõtt JK Tuleviku ja Jõhvi JK Lokomotiivi vahel lõppes 1:1 viigiga.

Sel hooajal esimest korda kodusele muruväljakule pääsenud viljandlased jäid mängu 28. minutil arvulisse vähemusse, kui kohutnik Gerdo Juhkamile punast kaarti näitas ning ta platsilt minema saatis.

Väravateta lõppenud avapoolaja järel asusid külalised kohtumise 67. minutil juhtima, 19 minutit hiljem suutis Tulevik seisu Karel Kübara tabamusest viigistada.

Hooaja neljanda viigi teinud Viljandi Tulevik säilitas sellega turniiritabelis Jõhvi Lokomotiivi ees liidripositsiooni, ehkki punkte on mõlemal võrdselt 22.

Viljandi esiliigameeskonna järgmine vastane on Tartu JK Tammeka II, mäng peetakse 25. mail kell 14 Viljandi linnastaadionil.

Janica Sepa fotogaleriid Tuleviku ja Jõhvi Lokomotiivi vastasseisust näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles