Pärimusmuusika keskus ja Ugala hakkavad hooaega lõpetama

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala uus juht selgub uuel aastal.
Ugala uus juht selgub uuel aastal. Foto: Elmo Riig / montaaž

Laupäeval kell 9 algab Ugala ja pärimusmuusika keskuse kevadpoe väljakuulutamise ja piletimüügi aktsioon. Kostümeeritud inimesed korraldavad linnatänavail mänge ning pakuvad muid aktraktsioone.

Nädala pärast, 17. mail tõmbavad Ugala teater ja pärismusmuusika ait ühise peoga joone alla Viljandi kultuurihooajale.

Pidu algab kell 18.30 Ugala näidendiga «Armastust otsides», mille on lavastanud Janek Vadi. Lavalt käib läbi kogu Ugala trupp.

Seejärel saavad parim lavastus ja kujundus ning parimad näitlejad publikupreemia Kuldõuna. Oma lemmiku poolt saab hääle anda veel praegu kodulehel ugala.ee.

Korraldatakse kevadloterii, mille tulu läheb Viljandi kodutute loomade varjupaiga toetuseks. Ugala näitlejad avavad üheõhtukohviku ning teatri fuajees võtab koha sisse piltnik Jaan Pääsuke, meeleolu loob džässduo Ain Agana eestvedamisel.

Pidu jätkub Viljandi pärimusmuusika aidas, kus esineb Väikeste Lõõtspillide Ühing ja kohvikus musitseerivad Noorte Moosekantide Seltsi pillimehed. Õhtu lõpeb samuti tantsuliselt: öö sisustab kohvikus etnobiidipidu «Folkloob» rütmilise pärimustantsumuusika saatel. Plaate mängivad Martin Mill, Harlet Orasmaa ja Jalmar Vabarna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles