Maavanem kohtus Viljandimaa eakatega

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maavanem Lembit Kruuse esines esmaspäeval vanaisade klubi ja pensionäride ühenduse päevasel koosviibimisel
Viljandi maavanem Lembit Kruuse esines esmaspäeval vanaisade klubi ja pensionäride ühenduse päevasel koosviibimisel Foto: Viljandi maavalitsus

Viljandi maavanem Lembit Kruuse esines esmaspäeval vanaisade klubi ja pensionäride ühenduse päevasel koosviibimisel, kus ta tutvustas avalikus sektoris toimuvaid arenguid.

«Meie suurimatest unistustest on sageli saanud probleemid, kuid see ongi uuenduste hind,» rääkis Kruuse Eesti inimestele avanenud võimalustest, mis teevad samal ajal nii rõõmu kui muret.

Kruuse selgitas, millel tugineb Viljandimaal sügisel aset leidev valdade ühinemine, ning rääkis maavalitsuse ja riigi mõjust piirkonna arengule.

Eakaid huvitasid rõngasvalla tekkimisega seonduv, inimeste väljaränne, maakonna ja terviku mured ning loomulikult transpordi- ja sotsiaalvaldkonnaga seonduv. Eriti tähtsaks pidasid nad tasuta sõiduõiguse võimaldamist ning küsisid, kuidas saab teha ettepanekuid bussiaegade muutmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles