Kilpkonna trahter leidis ostja

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilpkonna trahteri juhataja Airika Kangro plaanib kõigepealt äsja omandatud ärisse sisse elada ja hakata siis tasapisi oma plaane ellu viima.
Kilpkonna trahteri juhataja Airika Kangro plaanib kõigepealt äsja omandatud ärisse sisse elada ja hakata siis tasapisi oma plaane ellu viima. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mitu kuud müügis olnud Kilpkonna trahter Abja-Paluojal sai möödunud nädalal uue omaniku, kes loodab rajada söögikoha kõrvale majutusasutuse.


Ehkki kõrtsi eelmine valdaja osaühing Aaron Projekt pani kinnistu müüki juba eelmise aasta lõpul, on toitlustusasutus kogu vahepealse aja edasi tegutsenud. 11. mail koha ära ostnud osaühingusse Airan tulid üle kogu köögipersonal ja üks teenindaja.



«Eks me ürita nüüd jupi kaupa oma nägemust ellu viia, kuid esmalt pean ärisse sisse elama,» lausus Airani juhataja Airika Kangro.


Loe lähemalt reedesest «Sakalast»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles