Tulevik viigistas Levadia duubliga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik peab oma Premium-liiga avakohtumise Tallinnas FC Floraga, 14. märtsil astub meeskond teise vooru kohutmiseks koduväljakule.
Viljandi Tulevik peab oma Premium-liiga avakohtumise Tallinnas FC Floraga, 14. märtsil astub meeskond teise vooru kohutmiseks koduväljakule. Foto: Janica Sepp

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond tegi pühapäeval koduväljakul meistrivõistluste esiliiga kohtumises Tallinna FC Levadia duubliga väravateta viigi.

Rohkearvulise publiku ees Viljanid kunstmuruväljakul peetud kohtumises olid paremad väravavõimalused küll võõrustajatel, kuid väravad jäid löömata ning sõbralik 0:0 viik andis mõlemale seni kaotuseta püsinud meeskonnale tabelisse ühe punkti lisaks.

Viljandi Tulevik säilitas sellega turniiritabelis liidripositsiooni. Meeskond on seitsme mänguga kogunud 17 punkti, kolme punkti kaugusel on Jõhvi FC Lokomotiiv, FC Tarvas ja FC Levadia II.

Tuleviku järgmine esiliiga kohtumine leiab aset 1. mail Tartus sealse SK 10 meeskonnaga, kes on tabeli liidrist nelja punkti kaugusel ja viiendal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles