Tüdruku vale suunas kassi otsijad Karksi-Nuiast Jõhvi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pätu on oma nime teadev kaheksakuune kassipreili. Sale kiisu, kelle kõhu alaosas on veidi enam kui kuutagusest steriliseerimisoperatsioonist arm, läks kaduma Karksi-Nuias.
Pätu on oma nime teadev kaheksakuune kassipreili. Sale kiisu, kelle kõhu alaosas on veidi enam kui kuutagusest steriliseerimisoperatsioonist arm, läks kaduma Karksi-Nuias. Foto: Erakogu

Karksi-Nuiast läks aprilli keskel kaduma hall kass Pätu. Facebooki teatest juhindudes otsiti teda nädalapäevad Jõhvist. Siis selgus, et jutt kassi auto peale võtmisest ja Ida-Virumaale viimisest oli koolitüdruku halb nali, ning Pätu on ikka kadunud.

Pärast seda, kui Airika Kangro oli Facebooki üles riputanud teate, et 11. aprilli hommikul läks Karksi-Nuias ärimaja-lasteaia-kooli piirkonnas kaduma kaheksakuune emane väikest kasvu hallikas kass Pätu, sai ta ühelt neiult teate, et kass olevat auto peale võetud ja Jõhvi viidud, kuid seal põgenes ta akna kaudu.

«Jõhvi looga on nüüd nii palju selge, et see ei osutunud õigeks. See oli 11-aastane tüdruk, kes tegi halba nalja. Ta tunnistas lõpuks üles,» ütles Kangro. Ta sõnas, et see oli

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles