Abja ja Karksi noored tõid lavale muusikali

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitzbergi gümnaasiumi kümnenda klassi noormees Mikk Kask lavastas biitlite loomingul põhineva koolimuusikali «All I Need is Love». Kogemusi oli ta hankinud Silvia Soro kõrvalt, aidates lavale tuua noorteteatri «O» etendusi.
Kitzbergi gümnaasiumi kümnenda klassi noormees Mikk Kask lavastas biitlite loomingul põhineva koolimuusikali «All I Need is Love». Kogemusi oli ta hankinud Silvia Soro kõrvalt, aidates lavale tuua noorteteatri «O» etendusi. Foto: Sigrid Koorep

Pühapäeval esietendus Karksi-Nuia kultuurikeskuses kahe gümnaasiumi noorte koostöös valminud koolimuusikal «All I Need is Love», mis põhines ansambli The Beatles loomingul.

Koolimuusikali eestvedaja, Karksi-Nuia noortekeskuse juhataja Eneli Põder mõistis kohe lavastust kavandama hakates, et ainult Kitzbergi gümnaasiumi õpilastega ta välja ei tule, ning kaasas ka Abja-Palu­oja noored. «Meil on siin bänd, koor ja tantsijad. Lavalt käib läbi umbes 90 osalejat,» lausus Põder.

Esimene muusikal

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles