Mulgid meelitavad pealinlasi naabriks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda, et linnarahvas tormaks ummisjalu maal lagunevaid maju uuele elule aitama, laupäevasel messil osalevad mulgid ei looda. Küll aga peavad nad võimalikuks murda linlaste negatiivseid hoiakuid maaelu suhtes ja meelitada mõne neist ajaloolisesse talukohta suvekodu rajama.
Seda, et linnarahvas tormaks ummisjalu maal lagunevaid maju uuele elule aitama, laupäevasel messil osalevad mulgid ei looda. Küll aga peavad nad võimalikuks murda linlaste negatiivseid hoiakuid maaelu suhtes ja meelitada mõne neist ajaloolisesse talukohta suvekodu rajama. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Halliste, Paistu, Karksi, Tuhalaane ja Mõisaküla mulgid asutavad end nädalavahetusel Tallinna, et linnarahvast üleaedseks meelitada.

Liikumises «Maale elama» osalevate Lõuna-Eesti kogukondade esindajad on lubanud laupäeval tehnikaülikooli peamajas peetaval messil jagada ausat teavet maal elamise võludest ja valudest. Lisaks annavad huvilistele nõu mitmesugused arendusorganisatsioonid ning töötukassa spetsialistid. Messisaali laval astuvad päeva vältel üles lauljad, tantsijad ja pillimehed.

Üks boks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles