Jooksjate esimesed medalid jagati Karksi vallas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Karksi-Nuias peetud Viljandimaa maanteejooksu meistrivõistlustel oli meeste kümne kilomeetri distantsil kiireim Ülari Kais ning naiste viiekilomeetrisel rajal võidutses Kerti Einstein.

Ülari Kais võitis meeste, meesveteranide ning A-klassi noormeeste ja juunioride jooksu tulemusega 33.36. Teisena, ajaga 34.25 lõpetas Heinar Vaine. Parima veteranina oli kolmas Sven Reiss, kes jooksis välja tulemuse 37.36. Kõik kolm on vastupidavusalade klubi Staier liikmed.

Naiste ja neidude ning naisveteranide distantsil pälvis maakonna meistri medali Kerti Einstein Karksi-Nuiast. Tema võiduaeg oli 23.04. Einsteinist ligi poolteist minutit hiljem, ajaga 24.36 finišeerunud viljandlanna Šerelin Zverev oli ühtlasi parim A-klassi sportlane. Kolmandana lõpetanud Gedly Tugi Karksi-Nuiast pälvis ajaga 25.17 meistrimedali C-klassi neidude arvestuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles