«Ta ripub trepi välisküljel ja seab ohtu kogu kooli elu»

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii Tartu ülikooli emeriitprofessor Marju Lauristin (vasakul) kui Tartu Herbert Masingu kooli direktor Tiina Kallavus (paremal) leidsid maakonna hariduskonverentsil, et meie ühiskond vajab suuri muudatusi.
Nii Tartu ülikooli emeriitprofessor Marju Lauristin (vasakul) kui Tartu Herbert Masingu kooli direktor Tiina Kallavus (paremal) leidsid maakonna hariduskonverentsil, et meie ühiskond vajab suuri muudatusi. Foto: Marko Saarm / Sakala

19. märtsil Ugalas asetleidnud maakonna hariduskonverentsil rääkis Tartu Herbert Masingu kooli direktor Tiina Kallavus oma ettekandes muu hulgas sellest, milliseid märkusi võib leida tema algklassi päevikust.

Üks hullemaid neist arvukatest sissekannetest, mille ta näiteks tõi, kõlas nõnda: «Ta ripub trepi välisküljel ja seab ohtu kogu kooli elu.»

Seejärel nentis Kallavus, et arutledes teemal «Tänapäeva laps vajab tänapäeva täiskasvanut», võib ta seada ohtu kogu hariduselu. «Ma tahan öelda, et nii pole päris õige, nagu me praegu teeme,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles